You, the petitioner
F1e308d7 e3ea 44e1 a86d b0a09d2c7696

Red Schiphol

2,189 signatures

Het demissionaire kabinet wil krimp van Schiphol. Dat lijkt een beheerste, berekende maatregel, maar betekent gegarandeerd het begin van het einde van luchtvaart in Nederland. Met gigantische consequenties voor onze economie, bereikbaarheid en ontwikkeling. Stop krimp Schiphol en onderteken mee.

Petition

We

burgers die willen dat Nederland zelf in controle blijft over milieubevorderlijke maatregelen

 

establish that:

  • dat door dit besluit een onherroepelijke neerwaartse spiraal is ingezet die zal leiden tot het einde van luchtvaart in Nederland
  • dat dit enorme gevolgen heeft voor onze economie, werkgelegenheid, bereikbaarheid, ons milieu en onze ontwikkeling.
  • dat luchtvaartmaatschappijen net over de grens hun, niet door Nederland gecontroleerde, operatie zullen voortzetten en daardoor niet gehouden zijn aan milieumaatregelen die Nederland stelt.

 

and request

de voorgestelde krimp van Schiphol ongedaan te maken en met de luchtvaartsector in gesprek te gaan over de door hen voorgestelde maatregelen om wel de gestelde milieudoelen te halen en hiermee zelf de controle te houden over de gewenste klimaatdoelen, economie en ontwikkeling. Stop de krimp.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2024-01-09 
Lead petitioner:
Mike VR  

History

Signatures